• Venue

  Arena Nord

 • Dato

  Fredag 16.08.24 kl. 19:00

 • Pris

  75 - 125 ,-

 • Opstilling

  Siddende nummereret

Aalborg Håndbold – IK Sävehof

Aalborg Håndbold mod Svenske mestre i Arena Nord

Fredag den 16. august får Frederikshavn og Arena Nord igen besøg af Aalborg håndbold, denne gang for at spille mod de netop kårede svenske mestre IK Sävehof fra Gøteborg.

Det bliver et håndboldmøde med en række verdensnavne – også Aalborg håndbolds nye stregspiller Felix Möller fra netop Sävehof. Dog forventes det ikke at de spillere som når langt under OL vil deltage i kampen, men stadigvæk får vi virkelig håndbold fra øverste hylde, når den bedste klub fra Danmark møder den bedste fra Sverige.

Aalborg Håndbold og IK Sävehof’s spillere skriver autografer efter kampen.

Jan Larsen Aalborg Håndbold udtaler:

“Sidste år var vi i Arenaen og spille mod Skjern og vi syntes virkelig Arena Nord havde gjort meget ud af det og denne gang får vi nok en endnu bedre kamp. Aalborg håndbold vil sikkert være i Frederikshavn det meste af dagen til lidt let træning og så skal nogle af spillerne agere trænere for en række ungdomsspillere.”

I Arena Nord er vi altid glade for at vi sport fra øverste hylde – og man må sige det næsten ikke kan blive bedre end Aalborg håndbold som jo netop har vundet sit 7. danske mesterskab – Vi glæder os til en festdag!

Billetpriser mellem 75 og 125 kr.

VIP Spisning & foredrag med Jan Larsen

– Aalborg Håndbold mod nye højder