• Venue

  Det Musiske Hus

 • Dato

  Fredag 08.11.24 kl. 19:30

 • Pris

  135 - 310 ,-

 • Opstilling

  Siddende nummereret

 • Varighed

  140 minutter inkl. pause

 • Arrangør

  Frederikshavn Teaterforening

De urørlige

De urørlige – en varm komedie om et uventet venskab af Eric Toledano og Olivier Nakache  

Udbyder: Folketeatret
Medvirkende: Preben Kristensen, Arian Kashef, Jeanette Binderup Schütz
Scenografi, musik og andet: Dramatisering Kim Bjarke, Scenografi Camilla Bjørnvad, dramaturg Ninette Mulvad

Oplev Preben Kristensen og Arian Kashef som det umage makkerpar i en teaterversionen af en af Fransk films største succeser. De urørlige er baseret på en sand historie og anses som en af verdens bedste feel-good komedier.

Phillipe er mangemillionær, bor i Paris’ fineste kvarter og efter en alvorlig ulykke er han lam fra halsen og ned. Driss er arbejdsløs, småkriminel og bor i en forstadsghetto. Da Phillipe vil ansætte en ny hjælper, søger Driss – der helst vil forblive på kontanthjælp – modvilligt jobbet og forventer at få et rungende nej, som han er vant til. Men Philippe, der savner forandring i hverdagen, overrumples af Driss’ humor og energi og beslutter sig for at ansætte ham.
I mødet mellem de to meget forskellige mænd vokser et uventet og enestående venskab frem, og med humoren som grundtone i deres samspil giver de hinanden et skub fremad i livet.

De urørlige (The Intouchables) bygger på den selvbiografiske roman Tu as changé ma vie af Abdel Sellou, der i bogen beskriver sin tid som hjælper for den franske aristokrat Philippe Pozzo di Borgo. Filmen fra 2011 blev på kort tid den mest sete franske film på verdensplan nogensinde.
Gå ikke glip af denne forestilling, du går beriget ud af salen.