• Venue

  Det Musiske Hus

 • Dato

  Fredag 10.05.24 kl. 20:00

 • Dørene åbner

  Kl. 19.00

 • Pris

  400 ,-

 • Opstilling

  Ståpladser

Folkeklubben

Ståplads Kr. 400

Fredag den 10. maj 2024

Siddeplads Kr. 600 (begrænset antal)

Fredag den 10. maj 2024

’MERE END EN KLUB’ – SOMMERTOUR 2024

Når Folkeklubben rammer de danske spillesteder i 2024 er det et band i absolut topform. Med albummet ”Mere end en klub”, der udkom i april 2023 har klubben fyldt både festivalpladser og spillesteder landet over og cementeret sin position som et af de mest ambitiøse fænomener på den danske musikscene.

Folkeklubben fik sit brede gennembrud med ’Fedterøv’, ’Suspekt-samarbejdet ’Danmark/Danmarksfilm’ og ’Men ikke endnu en vinter’. Pladerne ’Sort Tulipan’ og ’Børn af den tabte tid’ sendte klubben direkte ind som nr. 1 på albumhitlisten og pludselig var forsamlingshuse og klubber skiftet ud med en udsolgt KB Hallen og store koncerter kongeriget rundt.  Men i Folkeklubben har det altid handlet om musikken. Om sommerens/forårets koncerter siger bandet:

”At tænke sig musikken – altså evnen til sammen på scenen, på arbejdet, i familien, på landsholdet, ja, hvor som helst, at få det til at spille – som svaret på fremtidens udfordringer; det er en uhørt ambitiøs tanke. Og lykkedes det; får vi, Klubben og publikum, det sammen til at svinge til sommerens/forårets koncerter, så er vi langt mere end en klub.” 

Folkeklubben er Kjartan Arngrims poetiske tekster, Rasmus Jusjongs bankende rytme og Rasmus Dalls drømmende guitarspil. Vi ses til foråret.

Velkommen i klubben!

nonono 1245 best rep websites m batch dunks fake chunky dunky yeezy cheap fake yeezy foam runner cheap yeezy shoes
nonono 123111 sneakers reps yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps
nonono 1245 dog wheelchair wheel chairs for dogs dog wheel chairs best dog wheelchair dog hip brace dog hip dysplasia brace hip brace for dogs with hip dysplasia leg braces for dogs with hip dysplasia best hip support brace for dogs