• Venue

  Maskinhallen

 • Dato

  Fredag 26.04.24 kl. 20:00

 • Pris

  150 ,-

 • Opstilling

  Unummererede siddepladser

Jesper Nielsen Band

 Jesper Nielsen Band er vi samlet om kærligheden til den gode sang. Vi vil gerne formidle vores musik og tekster på en måde, hvor publikum føler, de er venner, der bliver taget med og taget godt imod. Vi har alle spillet musik i flere år, og har her i bandet fundet sammen om den original-musik, som vi alle brænder for med rødder i songwriter, americana, rock og country.
Vi leverer smukke ballader, rå guitar og flerstemmigt kor. Jespers tekster er på én gang dybt personlige, men samtidig noget som vi alle kan forholde os til.
De fortæller om et levet liv med rifter og sår, med glæder og forelskelse og med misbrug og afsavn. Sangene berører flygtige følelser og op- og nedture til et soundtrack, der kunne høre til en road movie om en tur fra Klitmøller til København – eller fra Californien til North Carolina.
Musikken står på skuldrene af amerikanske sangskrivere som Springsteen, Tom Petty, Ryan Adams, danske Jacob Dinesen og svenske Kent.
 

12. maj 2023 udgav vi vores første album ”Shivers, Shakes and Heartbreaks” på vinyl og digitale musiktjenester og vi fejrede bl.a. udgivelsen med en totalt udsolgt koncert på spillestedet Maskinhallen i Frederikshavn, hvor også TV2 Nord kiggede forbi og lavede et indslag.

Bandet består af:
Jesper Nielsen: Vokal, guitar, mundharpe
Dan Andreassen: Bas, vokal
Morten Smedegaard: Trommer, guitar, vokal
Johannes Vittrup: Guitar
Severin Kammersgaard: Vokal

nonono 1245 Best Reps Shoes Jordan 4 Reps Cheap Jordan 4 Reps Fake Yeezy Slides Yeezy Reps fake nike dunks
nonono 1245 best car vinyl wrap blue car wrap midnight purple wrap soul red vinyl wrap baby blue car wrap indigo blue wrap
nonono 1245 rep shoes jordan 4 blue thunder jordan 4 snorlax Dunk reps
nonono 123111 sneakers reps Redi Kicks yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps jordan 5 cheap foam rnnr reps nike dunk reps jordan reps cheap stockx shoes
nonono 1245 best sleep pillows memory foam pillow sale best pillow for back pain supportive pillow contour pillows for side sleepers pillows for side sleepers with neck pain
nonono 1245 monica sneakers Replica Jordan 1 Jordan 4 Shoes
nonono 1245 rep websites jordan 4 military black reps fake yeezy 350 fake black cats reps dunk
nonono 1245 Cocoshoes reps shoes jordan jordan 4 pink oreo kobe reps reps amiri