• Venue

  Det Musiske Hus

 • Dato

  Lørdag 24.02.24 kl. 19:00

 • Dørene åbner

  Kl. 18.00

 • Pris

  270 ,-

 • Opstilling

  Siddende nummerert

 • Varighed

  85 minutter uden pause

Lasse Madsen

FRÆK

Turnéen har premiere i Det Musiske Hus. Lasse er født i Frederikshavn og boede her til han var 4 år og en del af familien bor stadig i byen. Vi er glade for at Lasse har ønsket at starte sin turné på hjemmebane her i Frederikshavn!

Komikeren Lasse Madsen, der med rekordfart er blevet en fast bestanddel af den danske komikscene, er tilbage med et brag af et show! Med sit nye stand-up show “Fræk” leverer Lasse endnu mere af det, der er blevet hans signatur: lynhurtige observationer og knivskarpe jokes.

Som med hans udsolgte og anmelderroste one man show ”Forelsket” fra 2022, og hans medvirken i Comedy Ballroom, så byder ”Fræk” på en masse sjove hverdagsbetragtninger kombineret med en uhøjtidelig levering og højt tempo.

”Fræk” er et humoristisk show, der både er provokerende, friskt, flabet, modigt, dristigt og frem for alt: hylende morsomt. Publikum får hele paletten, fuld smadder på alle tangenter, gennemsyret af skarp satire og drenget charme.

Har du kun oplevet Lasse Madsen på hans succesfulde færd på de sociale medier, så skal du glæde dig til at se ham, der hvor han er allerbedst: på stand-up scenen!

Glæd dig til en fræk aften. På den sjove måde.

Om Lasse Madsen

Hva’ så, var det godt?
Ja, det var pisse sjovt.
Fedt, hvad handlede det om?
Øhh…

En ordveksling mange garanteret genkender, når de er kommet hjem til konen, kæresten eller kollegerne efter et forrygende stand-up show. Man kan ikke pin-pointe en specifik joke eller situation – det føles bare rart at have grint en hel aften.

Sådan er det også efter et show med Lasse Madsen. Han har hverken en politisk eller satirisk agenda. Han holder sig heller ikke stringent til et bestemt tema, han er nemlig mester i at gribe pludseligt opståede øjeblikke. Det kommer der ofte hylende morsomme situationer ud af.

Lasse Madsen er kendt for sin underfundige humor, drengede charme og evnen til at få selv de mest hverdagsagtige emner til at fremstå sjove og underholdende. Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når Lasse Madsen deler videoer på Instagram, hvor han gør kærligt grin med hverdagssituationer og stereotyper, som de fleste genkender sig selv i. Videoerne afslører ikke blot Lasse som et stort humoristisk talent, men også som en sand menneskekender.

Han er dog meget mere end virale videoer på nettet. Han er også en eminent sceneperformer med en helt særlig forbindelse til sit publikum. Og netop på scenen føler han sig allermest hjemme. Lasse Madsens første one man show, ’Forelsket’, fik hele fire hjerter i Politiken og spillede for fulde huse landet over.

nonono 1245 Best Reps Shoes Jordan 4 Reps Cheap Jordan 4 Reps Fake Yeezy Slides Yeezy Reps fake nike dunks
nonono 1245 best car vinyl wrap blue car wrap midnight purple wrap soul red vinyl wrap baby blue car wrap indigo blue wrap
nonono 1245 rep shoes jordan 4 blue thunder jordan 4 snorlax Dunk reps
nonono 123111 sneakers reps Redi Kicks yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps jordan 5 cheap foam rnnr reps nike dunk reps jordan reps cheap stockx shoes
nonono 1245 best sleep pillows memory foam pillow sale best pillow for back pain supportive pillow contour pillows for side sleepers pillows for side sleepers with neck pain
nonono 1245 monica sneakers Replica Jordan 1 Jordan 4 Shoes
nonono 1245 rep websites jordan 4 military black reps fake yeezy 350 fake black cats reps dunk
nonono 1245 Cocoshoes reps shoes jordan jordan 4 pink oreo kobe reps reps amiri