• Venue

    Lønstrup

  • Dato

    Torsdag 09.05.24 kl. 15:00

  • Pris

    350 ,-

Lønstrup Festival 2024

MUSIK+KUNST

Kom til vestkysten og oplev byens kunstnermiljø, når jazz, folk og rootsmusikken flytter ind på byens spillesteder og gallerier- lige midt i den storslåede natur tæt ved Rubjerg Knude Fyr.

Du kan opleve hele programmet med en partoutbillet i hånden. Så reserverer vi en plads til dig.

Der bliver også mulighed for tilkøb af mad og drikkevarer. Du får direkte besked i din mailbox, når vi er klar med menuerne.

Husk derfor at efterlade din mail, når du køber billetten (du bliver bedt om det automatisk)

Køb din billet – og inviter vennerne med.

Der er bestilt sol og højt til loftet!

Program

Torsdag d. 9. maj
15.00 Velkomst og Stormvarsel på Kirkedal

17.00 Pop up-koncert på Galleri Visby
17.00 Sangcirkel hos Lønstrup smykker
19.30 M.C. Hansen & SPEKTAKEL på Kirkedal
21.00 Pop up-koncert på Glashuset
21.00 Pop up-koncert på Glashuset
21.00 Sangcirkel hos Lønstrup Smykker
21.00 Pop up-koncert på Giebelhausen
21.00 Pop up-koncert hos Rikke Pricht
21.00 livemusik på Slugten
22.30 jam session på Slugten

Fredag d. 10. maj
10.00-12.00 Brunch og Fællessang, koret Skagerak på Kirkedal
14.00 Søren Krogh & Blågræs på Kirkedal

15.00 Pop up-koncert på Galleri Visby
15.00 Pop up-koncert på Glashuset
15.00 Sangcirkel hos Lønstrup Smykker
15.00 Pop up-koncert på Giebelhausen
15.00 Pop up-koncert hos Rikke Pricht
16.00 Jens Fisker, Andreas Bøttiger og Liv Vester på Kirkedal
19.30 Finalekoncert på Kirkedal

21.00 livemusik på Cafe Slugten
22.30 jam session på Slugten

Om festivalen

Sangskriveren og musikeren, Søren Krogh tog for 1 ½ år siden kontakt til Jens Ole Amstrup, der er leder af spillestedet Maskinhallen og Det Musiske Hus i Frederikshavn og spurgte, om han ikke ville være med til at lave en festival i Lønstrup. Det havde længe væres Sørens drøm. Hen over en kande kaffe blev de enige om at samle nogle gode folk til en arbejdsgruppe med formålet at lave en musik- og kunstfestival i Lønstrup.  Gode folk blev hevet med indenfor:  sangskriveren M.C. Hansen, den i Lønstrup bosiddende jazzguitarist, Jens Fisker, koncertarrangør og købmand Henrik Konnerup, Karina Nielsen fra Havrevang, turistchef Helle Sigetty m.fl.

I dag kan Lønstrup Festival åbnes billetsalget til årets festival.

Lønstrup Festival løber af stablen 9. og 10. maj på Hotel Kirkedal, Cafe Slugten og i en lang række gallerier og værksteder. Der vil være åbnes værksteder, udstillinger og musik i gallerierne. På Kirkedal vil der være koncerter med tre hovednavne: Jens Fisker Trio, Søren Krogh & Blågræs og M.C. Hansen & Spektakel. Desuden vil der være fællessangsarrangement med Sognekoret og endelig en afslutningskoncert fredag aften.

Jens Fisker er jazzguitarist og bosiddende i Lønstrup. Efter jazzguitarstudier ved Det Jyske Musikkonservatorium og en berigende tid i Berlin har han skabt en unik lyd. Han har opbygget et aktivt internationalt netværk med verdensklasse musikere, som han ofte har i spil.
Han har modtaget anerkendelser som “Årets Nordjyske Jazzmusiker” og “Jazz Clash Prisen,” mens hans fire udgivne albums og rolle som sideman viser hans alsidighed. Hans virke er ikke kun i Danmark men også ude i Europa. Til Lønstrup Festival kommer han med en trio bestående af Liv Vester Larsen, violin (som er født og opvokset i Lønstrup) og hendes mand, Andreas Bøttiger på saxofon.

Søren Krogh er født og opvokset i Hjørring og er udvandret for mange år siden, men residerer flere måneder om året i Lønstrup. Han kommer til Lønstrup med sit band, BLÅGRÆS og er albumaktuel med albummet, Blågræs. Krogh seneste to albums kredser om netop Vendsyssel under dæknavnet, Havtornland. Krogh har spillet mere end 2500 koncerter og udgivet 11 albums og har modtaget flere priser, bla. 2 x Danish Music Awards som bedste sangskriver og sanger. Han er en af landets bedste historiefortællere, og det nyder hans publikum til hans koncerter godt af mellem sangene.

Han kommer på Lønstrup Festival med sit band og et sprit nyt album i bagagen.

“Forestil dig John Steinbeck der læser højt på Benny Andersens terrasse, mens Povl Dissing fortæller jokes til Carl Nielsen, der spiller på klaveret”. Omtrent sådan er en koncert med M.C. Hansen. Guitarist, historiefortæller og sangskriver M.C. Hansen udstikker med sit orkester SPEKTAKEL en ny retning for sine musikalske fortællinger fuld af billedsprog og referencer til hverdagen og den landsby vi kalder “Danmark”. Mættet med billedsprog og med fokus på den musikalske iscenesættelse af historiefortællingen er en koncert med M.C. Hansen et spejl af hverdagens mirakler og persongalleri.

Gallerikoncerterne bliver en gratis fornøjelse for festivalens publikum. Til koncerterne med de tre hovednavne og til afslutningskoncerten skal der købes billet.

nonono 1245 best rep websites m batch dunks fake chunky dunky yeezy cheap fake yeezy foam runner cheap yeezy shoes
nonono 123111 sneakers reps yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps
nonono 1245 dog wheelchair wheel chairs for dogs dog wheel chairs best dog wheelchair dog hip brace dog hip dysplasia brace hip brace for dogs with hip dysplasia leg braces for dogs with hip dysplasia best hip support brace for dogs