• Venue

  Det Musiske Hus

 • Dato

  Søndag 24.11.24 kl. 16:00

 • Pris

  135 - 310 ,-

 • Opstilling

  Siddende nummereret

 • Varighed

  2 x 45 minutter

 • Arrangør

  Frederikshavn Teaterforening

More Jacks

More Jacks Teaterkoncert – oplev de 4 mænd samlet på scenen i Frederikshavn  

Udbyder: NS Production ApS v/Nina Nancke
Medvirkende: Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Asholt og Jesper Lohmann

UGGERHØJ og Frederikshavn Teaterforening præsenterer:
More Jacks koncert. Oplev More Jacks i en medrivende koncertversion, hvor de fire musikalske herrer præsenterer et bredt udvalg af de bedste sange fra deres succesrige teaterkoncerter. Siden den danske sangkvartet Four Jacks i 2008 genopstod i skikkelse af Keld Heick, Jesper Asholt, Jesper Lohmann og Stig Rossen har de fire vakt begejstring hos både publikum og anmeldere med deres musikalske og underholdende teaterkoncerter.

Nu sættes musikken i centrum med de bedste sange fra det omfattende repertoire, som her leveres i en humørfyldt koncert. De fire musikalske herrer akkompagneres af en velspillende trio bestående af piano, bas og trommer. Det hele bindes sammen af små anekdoter, ligesom der naturligvis også vil være alle de sædvanlige drillerier, som uundgåeligt opstår, når de fire festlige fyre træder op på scenen sammen.
Med denne More Jacks koncert inviteres du til at synge med på udødelige klassikere som ”Mandalay”, ”O Marie, jeg vil hjem” og ”Bare man har det godt”, til at nyde harmonierne i de smukke vokalarrangementer og ikke mindst til at lade dig rive med og underholde af den smittende stemning, der kendetegner More Jacks.
De er hyggelige, humoristiske og bundmusikalske!