• Venue

    Det Musiske Hus

  • Dato

    Tirsdag 27.02.24 kl. 20:00

Nye Formater: SECOND HAND

Nye Formater: SECOND HAND

Immersiv lyd – oplev ny teknologi og livekoncert med unge, nordjyske artister

Maskinhallen (regionalt spillested) er hvert år vært for en række koncerter, hvor vi sammen med Eventteknikeruddannelsen på EUCnord inviterer bands og artister til at medvirke i helt særlige koncertformater.

I 2024 handler det om 360 graders lyd! En teknologi, der er på vej og som kan være med til at skabe helt nye lytteoplevelser for publikum – og som musikerne kan anvende kreativt i deres liveoptrædener.

Niels Østergaard fra Eventteknikeruddannelsen udtaler:

Vi arbejder lydmæssigt tredimensionelt – immersivt – dvs. med en platform og en højttaleropsætning der giver mulighed for at lave 360 graders placering af lydkilderne i koncertarenaen. Dette åbner selvfølgelig for sjove effekter, men den største gevinst er den opløsning af lydbilledet den giver mulighed for. Ikke mindst med de arrangementsmuligheder teknologien åbner for. Teknologien er af mange udøvende beskrevet som den største revolution i lydteknikken siden stereoen blev introduceret i tresserne!

Se mere på f.eks. https://www.dbsoundscape.com/global/en/ , eller https://www.lalal.ai/blog/immersive-audio/

Men, som med mange andre nye teknologier, kræver det at man arbejder med den, dels for at forstå den og dels for at opdage de potentialer den indeholder.

Derfor vil vi gerne invitere bands og artister ind til en proces hvor vi øver os sammen. Dvs. vi starter op med et introforløb hvor vi sammen prøver mulighederne af. Og på baggrund heraf aftaler det videre forløb op til koncerterne.

Bandpræsentation:

SECOND HAND er et dansksproget pop/rock-band bestående af 5 unge gutter fra Aalborg. Drengene stræber efter at indkapsle de mange sider af livet som ung i et boblende og håbefuldt lydunivers fyldt med drømmende synthesizere og drivende guitarer.

Musikken er fyldt med ungdommelig nostalgi, som taler til både det yngre og det ældre publikum. Kombinationen af den moderne og klassiske tidløse lyd formår at samle folk på tværs af alle aldre.

I hjertet af SECOND HAND’s musikalske univers finder man deres dybtgående og ærlige tekster, der fungerer som en kraftfuld fortælling om ungdommens komplekse landskab. Bandet formår at indfange de mange facetter af ungdomslivet gennem deres tekster, der spænder fra de jublende øjeblikke til de mere dystre stunder. Som unge voksne står bandets medlemmer alle i den forvirrende og uoverskuelige overgang imellem livet som ung og voksen. En periode i ens liv hvor man både nyder og savner ungdommen på samme tid. Det er den følelse som driver bandets unikke tilgang til sin musik og tekster.

nonono 1245 best rep websites m batch dunks fake chunky dunky yeezy cheap fake yeezy foam runner cheap yeezy shoes
nonono 123111 sneakers reps yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps
nonono 1245 jordan 4 rep Replica Jordan 1 monica shoes fake dunks cheap replica shoes under $50 replica yeezy
nonono 1245 pink oreo jordan 4 replica balenciaga Replica New Balance 2002R Replica New Balance 992 Replica Balenciaga Triple S