• Venue

  Det Musiske Hus

 • Dato

  Fredag 08.03.24 kl. 20:00

 • Dørene åbner

  Kl. 19.00

 • Pris

  345 ,-

 • Opstilling

  Siddende nummereret

 • Varighed

  2 timer inkl. 20 minutters pause

PLATT-FORM

PLATT-FORM blev overdænget med flotte anmeldelser, og publikum valfartede til Tivolis ikoniske glassal, da den populære satiregruppe havde premiere på det længe ventede show Er vi gået for langt?

Nu er Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby klar til at få endnu flere danskere til at skrige af grin, når de tager på turne i hele landet fra den 7. marts 2024 med deres prisbelønnede satireshow.

– Vi glæder os helt vildt til at komme rundt i landet og forhåbentligt få folk til at tisse lidt i bukserne – af grin, selvfølgelig, lyder det fra Jakob Fauerby. Sammen med Mille og Laus var han i 2022 vært på TV2 Charlies ’Året der gak’, hvor de forkælede seerne med kærlig satire og knivskarp musikalsk underholdning. Publikum, der sikrer sig billetter til PLATT-FORMs Er vi gået for langt? kan da også forvente et show fyldt med sang, sjove tekster og kærlige satiriske spark til både dem selv og publikum, når gruppen indtager scenen rundt om i landet.

Mille, Laus og Jakob dannede PLATT-FORM i 2013, og siden er det blevet til tre shows, anmelderne har kastet stjerner efter og kaldte ”genialt” og ”nyskabende og banebrydende”. I 2017 og 2018 var trioen værter ved Bodilprisen, lige som de i 2018 havde ansvaret for at føre publikum trygt og sjovt igennem den storslåede Reumertpris i Skuespilhuset i København. En pris, som gruppen to gange har været nomineret til. PLATT-FORM har sideløbende medvirket i et hav af tv-programmer og har også stået for radiosatiren på DRs P1, hvor de leverede lytterhit som Krisetelefonen for I-landsproblemer og Kirkesangerne.

”Platt-Form er i topform”
Berlingske

“Forførende begavet og ørelækkert musikalsk”
Information

”Vi griner stadig, så maven kramper”.
iScene

PLATT-FORM tager successhow rundt i hele landet

Publikum og anmeldere var flade af grin, da PLATT-FORM i 2022 havde premiere på deres seneste show Er vi gået for langt? i Glassalen i Tivoli. Nu er Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby klar til at få endnu flere danskere til at skrige af grin, når de tager på turne i hele landet fra den 7. marts 2024 med deres prisbelønnede satireshow, der blev kaldt ”genialt” og ”nyskabende og banebrydende”.

nonono 1245 best rep websites m batch dunks fake chunky dunky yeezy cheap fake yeezy foam runner cheap yeezy shoes
nonono 123111 sneakers reps yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps
nonono 1245 jordan 4 rep Replica Jordan 1 monica shoes fake dunks cheap replica shoes under $50 replica yeezy
nonono 1245 pink oreo jordan 4 replica balenciaga Replica New Balance 2002R Replica New Balance 992 Replica Balenciaga Triple S