PLUS1 // Fromseier / Hockings

 • Venue

  Maskinhallen

 • Dato

  Tirsdag 07.03.23 kl. 13:00

 • Pris

  180 ,-

 • Opstilling

  Siddende unummereret

Duoen Fromseier Hockings kommer fra den lille fynske landsby Øksendrup hvor de ogsådriver en økologisk æbleplantage og et cideri. Deres smukke melodier og sange er inspireret af deres omgivelser og folkene i dem.

Stemmer og instrumenter blandes i et personligt univers med masser af groove og koncerten er bundet sammen af finurlige historier om musikken. Ditte Fromseier and Sigurd Hockings mødte hinanden en sen aften på den Københavnske folkscene i år 2003 imens de begge stadig var studerende. De var umiddelbart tiltrukket afhinandens stærke drive og intense musikalske energi. Snart efter startede de deres første fælles band og siden da har de spillet sammen I mange forskellige konstellationer.

I 2010 blev de inviteret til at optræde som duo på North Atlantic Fiddle Convention I Skotland og duoen Fromseier Hockings var en realitet. De fandt hurtigt at duoformatet for dem var en fantastisk måde at udfordre sig selv musikalsk og til at skabe ny musik I fællesskab. Fromseier Hockings har turneret over det meste af verden og opbygget en sjælden intimitet i deres musik. De optræder i et levende, impulsivt og virtuøst legende sammenspil.

Danish Music Award Folk 2015 (Årets Musiker og Sanger)
Dansk Musiker Forbunds Livepris 2015