• Venue

  Maskinhallen

 • Dato

  Torsdag 30.11.23 kl. 20:00

 • Pris

  100 ,-

 • Opstilling

  Unummererede siddepladser

Shadow Government

Under den omfattende Corona-lockdown i foråret 2020, dannede de tre nordjyske ildsjæle Carsten Kær, Mads Houe og Matias Fischer power-trioen Shadow Government. En tragisk situation blev udnyttet til en sprudlende og nysgerrig udveksling af ideer og erfaringer. Gennem et intenst øveforløb udviklede gruppen sig hurtigt til en trio af internationalt format.

I tillid til at alt kan opstå ud af næsten ingenting, har musikerne opnået et telepatisk sammenspil og overskud i komplicerede musikalske fortællinger. Dette kan høres på trioens debut album “Time Travel” som udkom marts 2022.

En af trioens styrker er mangfoldigheden blandt musikerne:

Carsten Kær (klaver) har dykket dybt ned i især latinamerikansk verdensmusik, men har også dybe rødder i jazz. Årets nordjyske jazznavn 2022.

Mads Houe (bas) er med stor virtuositet og en funky tilgang til alt fra salmer til free-jazz en lysende stjerne på den nordjyske jazzscene.

Matias Fischer (trommer), Groovemester med rødder i hiphop og et uhyggeligt overskud indenfor polyrytmer og skæve taktarter.

Musikken strækker sig lige fra virtuose energiudbrud til inderlige smukke ballader. Deres exceptionelle sammenspil kan gå alle veje, derfor er det aldrig til at vide, hvor deres musikalske historier fører hen.