• Venue

  Maskinhallen

 • Dato

  Lørdag 20.04.24 kl. 20:00

 • Pris

  160 ,-

 • Opstilling

  Unummererede siddepladser

Søren Krogh Band

Den nordjyske troubadour og historiefortæller, Søren Krogh har udgivet sit 11. album, BLÅGRÆS.

”Min nye plade hedder ”BLÅGRÆS”. Jeg har altid været fascineret af denne på en gang smukke og lidt reserverede plante. ”Blågræs” er 2. album i en trilogi, der startede med HAVTORNLAND. Sangene på ”Blågræs” tager tråden op fra ”Havtornland” og fortsætter beretningerne fra den høje vindsuste og næsten mennesketomme nord. Og jeg er blevet så vild med ordet, at vi nu kalder bandet Blågræs – som jo i USA er en musikalsk stilart …” fortæller Søren Krogh.

Som koncertnavn er Krogh altid en stor musikalsk oplevelse, og selv om arven som historiefortæller kan være tung at løfte, så formår han bare med sine historier og sange at komme hele vejen rundt: Det er først og fremmest nærværende, det er sjovt og det er historier som publikum genkender sig selv i. Ekstra Bladets legendariske anmelder, Peter Nørgaard skrev da også: ”Så længe der findes folk som Hausgaard, Olsen og Krogh er den musikalske verden i Danmark ikke helt af lave”

I 2022 genoptog Krogh sin koncertaktiviteter med bandet, og det fortsatte han med i 2023 og kører videre i 2024. Lineup: Søren Krogh vokal, guitar og mandolin, Janus Bechmann guitar, dobro og banjo, Thyge Van Dassen violin, Dennis Ahlgren bas og Jens Kr. Dam trommer. Orkestret har turneret flittigt i både 22 og 23 og runder koncert nr. 50 i 2024.

”En koncert med mig er altid én del historier og én del sange. Og sådan bliver det nok ved med at være, fordi uden historier ingen sange, og uden sange ingen historier; så enkelt kan det vel siges”, siger Krogh og fortsætter: ”Og 2023-koncerterne bliver en musikalsk rejse i Vendsyssel, der tager udgangspunkt mine sange, der udspringer heraf”.

Krogh har med sine mere end 2000 koncerter og 11 albums fastslået sin status som en af branchens bedste historiefortællere. Han modtog desuden en Danish Music Award Folk i 2013 som årets sangskriver og endnu en i 2016 som årets sanger. Og senest i 2021 modtog han hædersprisen, ”Opmuntringsprisen” for sit lange virke med dansk sangskrivning.

nonono 1245 best rep websites m batch dunks fake chunky dunky yeezy cheap fake yeezy foam runner cheap yeezy shoes
nonono 123111 sneakers reps yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps
nonono 1245 dog wheelchair wheel chairs for dogs dog wheel chairs best dog wheelchair dog hip brace dog hip dysplasia brace hip brace for dogs with hip dysplasia leg braces for dogs with hip dysplasia best hip support brace for dogs