The Bootleg Beatles

 • Venue

  Det Musiske Hus

 • Dato

  Lørdag 21.01.23 kl. 19:30

 • Pris

  450 ,-

 • Opstilling

  Siddende nummereret

Med The Pepperland Sinfonia

Uanset hvor i verden, at The Bootleg Beatles optræder, er både publikummer og anmeldere ved at falde ned af stolene over, hvor fantastisk de fire bandmedlemmer inkarnerer John, Paul, George og Ringo. Ikke bare lyder de som og ligner The Fab Four til forveksling – de har også i årenes løb formået fuldstændig at tillægge sig den måde, The Beatles talte og omgik hinanden og publikum på.

Og ikke nok med det! Vi skal opleve en lang række af de største Beatles-klassikere i 1:1 versioner – og med frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd. Pepperland Sinfonia bakker bandet op, og rejsen gennem The Beatles – sangkatalog bliver enestående.

‘Showkoncert i jubelklassen’ skrev Jyllandsposten.

For når først The Bootleg Beatles går ombord i de udødelige klassikere, bliver stil og tone slået an i både musik og humor. De kan deres Beatles til mindste detalje og deres musikalske dygtighed, deres kropssprog og intelligente jokes er i en klasse for sig. Samtidig mestrer de kunsten at hoppe ud af rollen og i et splitsekund minde os om, at vi befinder os i nutiden og blot er samlet for at more os.

‘Det kan ikke gøres bedre – så enkelt er det!’ (Poul Blak, JyllandsPosten)

‘Tættere på Proms-koncerterne i Royal Albert Hall kommer man ganske enkelt ikke. (Ove Nørhave, Nordjyske)

‘Get Back’, ‘Penny Lane’, ‘All You Need Is Love’, ‘Yellow Submarine’, ‘When i’m Sixty-four’, ‘Strawberry Fields Forever’, ‘Hey Jude’ og mange flere. Mere end 25 Beatles klassikere på stribe. Vi skal feste og synge med på dem alle.

Medbring godt humør – og du vil få en uforglemmelig aften.

Tilkøb spisning

Tilkøb en 3-retters show dinner i forbindelse med showet.
Spisning starter Kl. 17.00 i Det Musiske Hus, Lille sal.

Pris: 345,-