• Venue

    Arena Nord

  • Dato

    Onsdag 10.06. – Søndag 14.06.26

World Company Sport Games 2026

Firmaidrættens svar på de olympiske lege kommer til Frederikshavn i 2026

Kolleger fra hele verden skal i 2026 dyste i Frederikshavn i World Company Sport Games. Efter flere års dygtigt lobbyarbejde, er det lykkedes at lande en af de helt store firmaidrætsevents til Nordjylland.

Frederikshavn Firmaidræts Klub, Firmaidræt Sæby, Frederikshavn Kommune og Sport Event Denmark er i 2026 sammen med Dansk Firmaidræt vært for flere end 5.000 deltagere ved World Company Sport Games (WCSG).

Værtskabet er resultatet af et stort arbejde i kulisserne. Her har Danmark i forvejen et godt ry som arrangør af den europæiske version, ECSG, som to gange tidligere er blevet afholdt i Danmark. Senest i 2007 i Aalborg og nu trækker Nordjylland altså igen.

”Det er det omfattende og professionelle arbejde af vores dygtige samarbejdspartnere – Frederikshavns Firmaidræts Klub, Firmaidræt Sæby, Frederikshavn Kommune, Sport Event Denmark og Arena Nords fortjeneste, at vi nu kan byde velkommen til en verdensomspændende firmaidrætsevent på dansk jord. Der skal lyde en stor ros – og en stor tak for det gode samarbejde, som vi glæder os til at forsætte frem mod WCSG 2026 i Frederikshavn,” siger Peder Bisgaard, formand for Dansk Firmaidræt og vicepræsident i EFCS.

Peder Bisgaard fortæller yderligere, at Dansk Firmaidræt glæder sig over muligheden for at give kolleger fra hele verden et indblik i, hvordan vi dyrker firmaidræt i Danmark, samt at der er et håb om opbakning fra nær og fjern. Firmaidræts-organisationerne i Norge og Sverige har allerede tilkendegivet, at de forventer stor deltagelse fra deres lande.

”Vi håber også, at mange danske arbejdspladser vil bruge hjemmebanen til at knytte stærke relationer over idrætten og på sidelinjen – med ligesindede fra hele verden,” siger Peder Bisgaard.

De mange deltagere kommer til at opleve en nordjysk fortolkning af de olympiske lege med ikke færre end 25 idrætter og en lang række sideaktiviteter i de fire dage, hvor legene afvikles.

Citater

“Det er er stor glæde og ære for os, at vi skal være værter for World Company Sport Games 2026. Vi holder meget af at have gæster, af sport og af fællesskaber, og alt det kombineres her. Vi vil gøre, hvad vi kan for, at det bliver værtskab i verdensklasse. Vi er allerede begyndt at glæde os og forberede os,” siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune. 

”Så flot, Frederikshavn skal være vært for World Company Sport Games i 2026. Det er resultatet af en lang bud- og lobbyproces, og hvor vi løbende har kunnet demonstrere, hvordan vi i Danmark er værter for store, internationale sportsevents. Vi glæder os til i samarbejde med Frederikshavn Kommune og Dansk Firmaidræt at byde de tusindvis deltagere fra hele verden velkommen,” siger Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark – og tilføjer, at de mange udenlandske deltagere vil skabe stor omsætning til glæde for turismeerhvervet i det nordjyske.

”Mange års arbejde kulminerer i 2026, når Frederikshavn skal være værter for WCSG 2026. Vi har igennem de mange år fået opbygget stærke relationer til en lang række personer, som arbejder med Firmaidræt i hele verden – og vi ser frem til at vise de op mod 5.000 gæster, hvad Frederikshavn kommune har at byde på. Et arrangement som skal gennemføres i stærkt samarbejde mellem Dansk Firmaidræt og de lokale

Direktør Per Malmberg, Arena Nord, ser frem til den store begivenhed:

“Mange års arbejde kulminerer i 2026, når Frederikshavn skal være værter for WCSG 2026. Vi har igennem de mange år fået opbygget stærke relationer til en lang række personer, som arbejder med Firmaidræt i hele verden – og vi ser frem til at vise de op mod 5.000 gæster, hvad Frederikshavn kommune har at byde på. Det bliver et arrangement, som vil blive meget synligt i både Skagen, Sæby og Frederikshavn,” lover Per Malmberg.

nonono 1245 Best Reps Shoes Jordan 4 Reps Cheap Jordan 4 Reps Fake Yeezy Slides Yeezy Reps fake nike dunks
nonono 1245 best car vinyl wrap blue car wrap midnight purple wrap soul red vinyl wrap baby blue car wrap indigo blue wrap
nonono 1245 rep shoes jordan 4 blue thunder jordan 4 snorlax Dunk reps
nonono 123111 sneakers reps Redi Kicks yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps jordan 5 cheap foam rnnr reps nike dunk reps jordan reps cheap stockx shoes
nonono 1245 best sleep pillows memory foam pillow sale best pillow for back pain supportive pillow contour pillows for side sleepers pillows for side sleepers with neck pain
nonono 1245 monica sneakers Replica Jordan 1 Jordan 4 Shoes
nonono 1245 rep websites jordan 4 military black reps fake yeezy 350 fake black cats reps dunk
nonono 1245 Cocoshoes reps shoes jordan jordan 4 pink oreo kobe reps reps amiri