Forside / Vi søger en Facility Manager

Vi søger en Facility Manager

OBS. Rekrutteringsprocessen sker i samarbejde med JKS/Career, vi modtager kun ansøgninger via deres hjemmeside.

Vi søger i Arena Nord, Det Musiske Hus & Maskinhallen i Frederikshavn en teknisk dygtig Facility Manager. Er det dig, vi mangler?

Efter mange års dedikeret indsats har Arena Nords driftsleder valgt at gå på velfortjent efterløn, hvorfor vi nu søger en ny, teknisk dygtig Facility Manager til at overtage pladsen.

Arena Nord er et sportscenter, et musikhus og et regionalt spillested. De fylder alle husene med indhold og aktiviteter året rundt.

Fleksibiliteten ved at kunne placere arrangementer til et passende lokale er guld værd. Fra den hyggelige og intime sal med 80 siddende gæster i Maskinhallen til 900 festglade, stående koncertgæster i det Musiske hus og helt op til 4000 i Arena Nord.

Din rolle

Vi leder efter en Facility Manager, der kan tage styringen og få tingene til at ske. Du bliver hjørnestenen i driftsteamet og får en nøglerolle i at sikre, at alle deres arrangementer og aktiviteter forløber gnidningsløst på alle lokationer.

Din tekniske og sikkerhedsmæssige forståelse vil være afgørende, og din evne til at lede og motivere et serviceteam er uundværlig. Udarbejdelse og implementering af strategier og procedurer for drift og vedligeholdelse af alle faciliteter på vores 3 adresser er vigtig.

Dine opgaver:

 • Koordinering og tilsyn med daglige driftsaktiviteter, herunder vedligeholdelse, rengøring og sikkerhed
 • Ansvar for serviceteamets arbejdsplanlægning, træning og udvikling for at sikre, at alle opgaver udføres med høj kvalitet og effektivitet
 • Direkte ledelse af serviceteamet og eksterne leverandører, herunder udførelse af evalueringer, konfliktløsning og performanceopfølgning
 • Koordinering af ressourcer og planlægning af serviceaftaler i forbindelse med større events og arrangementer
 • Gennemførelse af regelmæssige inspektioner og audits for at sikre overholdelse af sikkerhedsstandarder og bygningsvedligeholdelseskrav

Dine kvalifikationer:

 • Du har en solid teknisk baggrund som maskinmester, bygningskonstruktør, el-installatør eller lignende
 • Teknisk ekspertise og evnen til at løse enhver udfordring, der måtte opstå.
 • Du er økonomisk skarp og forstår, hvad der skal til for at holde en forretning kørende
 • Evne til at træffe hurtige beslutninger og jonglere med flere opgaver på én gang.
 • Kommunikation er nøglen, og du formår at samarbejde på tværs af alle niveauer
 • Forandringsledelse ligger naturligt for dig, og du brænder for at drive udviklingen fremad

Om Arena Nord, Det Musiske Hus & Maskinhallen

Arena Nord stræber efter at skabe en arbejdsplads præget af samarbejde, holdånd og fælles kommunikation, hvor medarbejderne føler sig værdsatte og motiverede til at yde deres bedste hver dag. Du får du en unik mulighed for at sætte dit præg på én af Frederikshavns mest ikoniske institutioner.

Arena Nord tilbyder fleksible arbejdstider, så du kan være der, når det virkelig gælder, og få fri, når du har brug for det. Du vil blive en del af et dedikeret team, som sætter pris på hinandens evner og arbejder sammen om at skabe noget stort.

Dette job giver dig mulighed for at udfolde din ledelsesmæssige tyngde og sætte dit eget præg på hverdagen, og sammen med teamet kan du være med til at skabe succes.

Ansøgning og kontakt

Career (JKS company) varetager rekrutteringsprocessen for Arena Nord. Hvis du er interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning og dit CV. Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning via e-mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent, Anne-Marie Hviid Ekstrøm, på tlf. +45 30 85 12 94.

Stillingen tages ned, når vi har fundet den rigtige kandidat – så lad os endelig høre fra dig allerede i dag.

nonono 1245 best rep websites m batch dunks fake chunky dunky yeezy cheap fake yeezy foam runner cheap yeezy shoes
nonono 123111 sneakers reps yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps
nonono 1245 dog wheelchair wheel chairs for dogs dog wheel chairs best dog wheelchair dog hip brace dog hip dysplasia brace hip brace for dogs with hip dysplasia leg braces for dogs with hip dysplasia best hip support brace for dogs