Forside / Erhverv / Møder og konferencer

Møder og konferencer

Vi samler folk og skabe glæde

Med vores 15.000 kvm. er vi det største konference-, kultur- og sportscenter nord for limfjorden. Vi administrerer 3 venues – Maskinhallen, Det Musiske Hus og Arena Nord. Sammenlagt har vi 17 møde- og konferencelokaler, 1 stor arena, 1 dobbelthal samt 3 yderligere haller. Desuden har vi 750 gratis parkeringspladser tilknyttet Arena Nord. Vi samarbejder med alle Frederikshavns hoteller, medover 5000 sengepladser til rådighed.

Fleksibilitet er vores force

360 graders gæstfrihed

Vi er mestre i at tilpasse vores lokaler til lige netop jeres arrangement. Vores mødelokaler har fleksible opstillinger, fleksible vægge der kan afskærme rummet så vi kan tilbyde de perfekte faciliteter for erhvervsarrangementer med alt fra 5-2800 gæster. Vores faciliteter giver også mulighed for aktiviteter under jeres arrangement – 5 sportshaller, golfsimulator eller fitnesscenter. Vi har alt IT/AV udstyr i huset og vores teknikere hjælper med den tekniske opsætning og support undervejs.

Møder og konferencer med fuld forplejning

Når I booket et møde eller en konference i Arena Nord er vi med jer hele vejen, så vi i fællesskab kan skabe det bedste arrangement for jer. Vi hjælper med alt det praktiske, så I kan fokusere på det faglige. Vi står til rådighed for sparring og professionel erfaringsudveksling, både når det gælder heldagsmøder, flerdages konferencer, aftenmøder eller morgenmøder. Vi står også til rådighed for sparring og afvikling af messer og produktpræsentationer.

Forplejningen står vores dygtige køkkenpersonale for. Vi har 2 dygtige kokke ansat, der sørger for at fylde jeres gæsters energidepoter i løbet af arrangementet.

Eksempel på mødepakke (Dagsmøde fra Kl. 9.00-15.00):

  • Morgenmad inkl. kaffe/the, juice serveret på buffet
  • Frokost efter køkkenchefens valg
  • Kaffe/the med sødt

Kr. 391,60 ,- ekskl. moms/person

Prisen er inklusiv lokaleleje, AV-udstyr, gratis wifi, LCD projekter, samt gratis parkering.

Lad det være inspiration til et videre samarbejde, hvor vi i fælleskab skaber et skræddersyet arrangement efter jeres behov – vores dygtige eventkoordinatorer er med jer hele vejen.

Forespørg på mødelokale

Projektleder

Lone Kosack

Tlf. 96201054 lone@arenanord.dk
nonono 1245 best rep websites m batch dunks fake chunky dunky yeezy cheap fake yeezy foam runner cheap yeezy shoes
nonono 123111 sneakers reps yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps
nonono 1245 jordan 4 rep Replica Jordan 1 monica shoes fake dunks cheap replica shoes under $50 replica yeezy
nonono 1245 pink oreo jordan 4 replica balenciaga Replica New Balance 2002R Replica New Balance 992 Replica Balenciaga Triple S