Forside / Om os / Book en bane

Book en bane

Pickleball

I Arena Nord er det nu muligt at prøve kræfter med den nye sport Pickleball. Sporten har i de seneste år udviklet sig med stor hast i USA og springer nu op flere steder i Danmark. Det er en sportsgren for alle! Spillet er med elementer fra både tennis, bordtennis og badminton let at tilgå for begyndere og har mange spændende tekniske og taktiske udfordringer, for de der ønsker det konkurrenceprægede element.      

Vi oplever en stor efterspørgsel på at prøve spillet og har derfor valgt at lave 4 intro dage, fordelt på 2 weekender, med åben træning. Her vil man kunne komme og afprøve det spændende spil, helt gratis. DGI vil være til stede på dagene og hjælpe med regler, demonstrere og sætte spillet i gang. Der vil være sprit nye pickleballbat og bolde til stede – alt du skal er at møde op med træningssko og tøj.

Spillet er socialt og kan spilles med både 2 og 4 personer på en bane. Det ligger op til en hård duel mod svigerfar, en sjov hverdagsaktivitet med børnene, sport for vennepar eller kollegaer. For seniorer i Frederikshavn Kommune er denne sport også en fantastisk mulighed for at få sig rørt, holde muskler og led ved lige og blive en del af et godt fællesskab i en af de gode foreninger i Arena Nord.

Badminton

Vi har indgået en aftale med platformen Wannasport, hvor du som privatperson, kan booke badmintonbaner på timebasis.

Prisen er 100 kr. pr. time pr. bane

I hallen er der net til rådighed og du skal derfor blot selv medbringe ketcher og fjerbolde.

Det er muligt at benytte omklædningsfaciliteter med bad i forbindelse med aktiviteten.

I hallen er det et krav at benytte indendørs sko.

Adgang til hallen sker fra parkeringspladsen ved Peter Wesselsvej 49, 9900 Frederikshavn – benyt døren som vender ud mod stadion.

Vi håber at alle der er interesseret vil benytte sig af aktivitetstilbuddet, som er åbent for alle!

Kontakt

Udviklingschef – Idræt og Trivsel

Dennis Kristian Larsen

Tlf. 96201065 dkl@arenanord.dk

Projektleder

Lone Kosack (På barsel)

Tlf. 96201054 lone@arenanord.dk