Forside / Om os / Vores 3 venues / Maskinhallen

Maskinhallen

Engang byens elværk – rejst af private. I 1960’erne kommunekontor – og senere musikskole, foreningshus, mødested for partipolitiske foreninger, piberygere og selskabshunde. Nu byens centrale kultur- og foreningshus, hjemsted for Filmmaskinen – og med det regionale spillesteds koncerter som omdrejningspunkt for livet i huset.

Maskinhallen blev bygget i 1899, og er med sin historie en spændende ramme for livemusik og foreningsliv midt i byen. I Maskinsalen er loft og kraner bevaret – og de er med ny lyssætning blevet til en flot kulisse, når der afvikles arrangementer. Maskinhallen er borgernes hus – derfor står det klar til dem, der selv ønsker at skabe aktiviteter i samarbejde med det regionale spillested.

Maskinhallen blev i 2021 omdannet til en ny type spillested, med særlig fokus på folk/roots musik. Vores erfaringer og samarbejde med aktører inden for den genre over de seneste 6 år, har afstedkommet masser af koncertaktivitet – og både publikum og musikere har taget godt imod “den nye” Maskinhallen – det vil vi de næste 4 år, som led i vores rammeaftale som Regional Spillested, forsøge at styrke og samtidig invitere publikum og hele Vendsyssel ind i Maskinhallen gennem koncerter, madaftener, debatter, foreningssamarbejder og lignende brugergenererede aktiviteter. Med udgangspunkt i den nye folk/roots profil ønsker vi med spillestedet at udvikle og præsentere et program med høje, kunstneriske ambitioner – skabe talentprogrammer, der skal fastholde og øge interessen for rytmisk musik i vores område – og udvikle et spillested, der fungerer som et relevant og åbent sted for publikum, som vi ønsker, skal medvirke til at forme spillestedet.

Se mere på maskinhallen.dk

nonono 1245 best rep websites m batch dunks fake chunky dunky yeezy cheap fake yeezy foam runner cheap yeezy shoes
nonono 123111 sneakers reps yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps
nonono 1245 dog wheelchair wheel chairs for dogs dog wheel chairs best dog wheelchair dog hip brace dog hip dysplasia brace hip brace for dogs with hip dysplasia leg braces for dogs with hip dysplasia best hip support brace for dogs