Forside / Guide til VM-billetter

Guide til VM-billetter

Vi fra VM-projektledergruppen, vil gerne vise vores taknemmelighed for din fantastiske frivillige indsats med at strikke huer og lave pomponer til VM i Kvindehåndbold 2023 i Arena Nord. Det er mennesker som dig, der er med til at udvise værtskab i verdensklasse overfor de deltagende nationer, og dette sætter vi stor pris på.

Som en lille gestus fra os, vil vi gerne tilbyde dig én gratis billet til en af VM-kamp dagene i Arena Nord, samt muligheden for at tilkøbe yderligere billetter til 30% rabat.

Indløs din billet sådan:

  1. Følg dette link: https://www.ticketmaster.dk/feature/tmlink.html?id=1436679566&language=da-dk
  2. Vælg den dag du gerne vil se en kamp
  3. Vælg det/de sæder du ønsker
  4. Indtast din unikke kode
  5. Vælg evt. billetter du gerne vil tilkøbe, hvis du ønsker at tage familie eller venner med.

Vi glæder os til at se dig i Arena Nord, til et brag af en håndboldfest når vi d. 29.11 – 13.12, åbner dørene for 14 nationer til VM i kvindehåndbold.

Hvis du har nogle spørgsmål eller brug for hjælp med billetbestillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 96 20 10 50.

Vi ser frem til at dele denne utrolige sportsoplevelse med dig i Arena Nord.

nonono 1245 best rep websites m batch dunks fake chunky dunky yeezy cheap fake yeezy foam runner cheap yeezy shoes
nonono 123111 sneakers reps yeezy slides rep yeezy foam runner reps jordan 1 reps jordan 4 reps bape sta reps yeezy reps brown yeezy slides jordan 1 mocha reps panda dunk reps
nonono 1245 dog wheelchair wheel chairs for dogs dog wheel chairs best dog wheelchair dog hip brace dog hip dysplasia brace hip brace for dogs with hip dysplasia leg braces for dogs with hip dysplasia best hip support brace for dogs